h1

Eg har blitt leiar i AKP!

Sundag, 15 oktober 2006

Me valde ei ny leiing som eg gler meg til å samarbeida med, og mange gode vedtak, mellom anna det om nytt parti som er i pressemeldinga under.

Sjå www.akp.no for meir info.

Stavanger Aftenblad ringte meg i kveld ti minutt etter at pressemeldinga blei sendt ut. Her er artikkelen dei skreiv.

———————————————————————

Pressemeldinga me har sendt ut om landsmøtet:

Landsmøtet til Arbeidernes Kommunistparti velger ny ung leder og vil lage nytt parti!

AKPs 14. ordinære landsmøte ble avholdt i helga (13.-15. oktober). Ingrid Baltzersen, 26 år, er partiets nye leder, Kenneth Fuglemsmo, 23 år, er partiets nye nestleder. Jorun Gulbrandsen gikk av som leder etter nesten 10 år.

Ingrid Baltzersen har vært partiets nestleder fram til landsmøtet. Hun tar en mastergrad i midtøstenstudier, og har vært leder for Palestinakomiteen i Oslo. Hun kommer opprinnelig fra Stavanger. Kenneth Fuglemsmo er leder for LOs ungdomsutvalg i Trondheim og jobber som maler og byggtapetserer.

For et nytt revolusjonært parti!
Landsmøtet i AKP hilser velkommen initiativet fra Rød Valgallianse for å samle alle revolusjonære i Norge i et parti. Det er den politiske situasjonen som krever et slikt parti. Noen må med tyngde reise kampen når regjeringen fører Norge inn i en angrepskrig, fortsetter angrepene på pensjon og sykehus, fortsetter Erna Solbergs harde linje overfor asylsøkere og mister all miljøtroverdighet. Prosessen til nå viser at samlingen er fullt mulig, det er mer som samler enn det som skiller. Vi håper alle våre likesinnede nå kjenner sin besøkelsestid og melder seg på i prosessen for å danne et nytt, større og spennende alternativ som kan organisere motstanden. Vi for vår del vil gjøre alt vi kan for at prosjektet lykkes.

Landsmøtet vedtok også blant annet uttalelser mot regjeringas angrep på velferdsstaten og mot norsk deltakelse i USAs kriger i Irak og Afghanistan.

Kontakt:
Ingrid Baltzersen: 98 87 65 78

Advertisements

3 kommentarar

  1. Gratulerer her og! 😀


  2. Takk! 🙂


  3. Grattis!Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: