h1

Landsmøtet til AKP i pressa

Tysdag, 17 oktober 2006

Etter landsmøtet har me vore ein del i pressa.

Me sendte pressemelding sundag kveld, og rett etter ringte Stavanger Aftenblad, som laga saka Stavangerkvinne ny AKP-leder. Blei også oppringt av ANB, som laga saka Vil slå sammen AKP og RV, trykt mellom anna i Dagsavisen, i TA, i Firda, i Bergensavisen og i Telemarksavisa. NTB laga også ei sak ut frå pressemeldinga vår, AKP vil lage nytt parti og velger ny leder som blei bruka mellom anna i VG, i Adresseavisen, i Bergens Tidende, i Troms Folkeblad, og i Fædrelandsvennen. Nettavisa bruka også pressemeldinga og laga ei sak dei kalla AKP + RV = sant. Sandefjords Blad laga også ei sak: Fikk plass i AKP-styret, om dei nye sentralstyremedlemmane frå Vestfold, Ole Marcus Mærøe og Ida Myhre.

I går blei eg intervjua av VG nett, som laga saka: AKP og RV slår seg sammen: – RV går bakover i tid. Tittelen kjem av at dei har snakka med Audun Lysbakken i SV som synst RV er lite konstruktive for tida fordi dei kritiserer regjeringa… Eg blei også intervjua av Klassekampen, som trykte det i dag, men artikkelen ligg ikkje på nett.

I dag har eg vore i Osenbanden på NRK P3. Viss du ynskjer å høyra det så går du på http://www.nrk.no/programmer/sider/osenbanden/, ser på høgre side på skjermen der står det nettradio, sendinga du skal trykka på er 17.10.06 kl. 17.07 , og det går an å spola litt sånn at ein kjem til ca 17.30.

Det kjem nok meir etter kvart!

One comment

  1. STAVANGER!
    🙂Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: